Groups Danmark

J. Boye Erfa-grupper i Danmark

Dansktalende grupper

 • Digital Analytics Expert

  Erfa-gruppen er sammensat af dem, som har arbejde med digital analytics / webanalyse som deres primære ansvarsområde i organisationen. Du er typisk involveret i forskelligartede opgaver såsom dataindsamling, analysering, rapporter til ledelsen, input til webprojekter og opfølgning på kampagner.

 • Digital forretningsudvikling

  Alt er påvirket af de store ændringer som digital medfører og de bedste løsninger bliver udviklet med sparring fra ligesindende. Lær af andres fejl og successer og bliv bedre til at lykkedes med forretningsudvikling.

 • Digital kommunikation

  Den klassiske webredaktør, der sidder med ansvaret for indhold, struktur, søgemaskineoptimering, brugervenlighed og godt design. Det er ofte en rolle med utallige fokusområder, og det kan være svært at finde ressourcer eller være ekspert på alle områder. Den faglige sparring får du i erfa-gruppen.

 • Digital Project Manager

  Vil du have muligheden for frit og åbent at sparre med andre om dine største udfordringer? Digitale projekter handler om meget mere end hjemmesider og de bedste løsninger skabes ved at trække på andres værdifulde erfaringer.

 • Offentlig webkoordinator

  Erfa-gruppen har fokus på webkommunikation og redaktionelt indhold på organisationens hjemmesider. Målet er at sikre at organisationens online tilstedeværelse er brugbar og møder de specifikke udfordringer, som arbejdet med online kanaler giver i en politisk organisation.

 • SharePoint & Office 365

  SharePoint & Office 365 erfa-grupperne fokuserer på de udfordringer, der er med især SharePoint 2013, SharePoint 2016, SharePoint Online og Office 365. Vores medlemmer har hørt hvad Microsoft siger, og hvad de forskellige konsulenthuse siger, men hvad er virkelig erfaringerne hos kunderne?

 • User Experience

  Bliv en del af J. Boyes erfa-grupper i User Experience (UX) og lær, hvordan du bedst implementerer brugervenlighed. Det er et netværk med professionelle eksperter inden for det digitale felt, hvor du kan opnå sparring på udfordringer og muligheder.

English speaking groups

 • Collaboration Nordic

  A forum for experienced managers of employee facing channels: intranet, collaboration, mobile and applications; the many aspects of today’s digital ecosystem in large organisations and the employee experience they provide.

 • Digital Management Øresund

  An international group for experienced digital leaders. The focus is on the strategic and governance related challenges of managing the digital channels. The Group is mainly aimed at large B2B companies and organisations, typically with an international / global perspective.